Skip to main content
Opstandingskerk Brunssum Treebeek

In de Opstandingskerk

Geven wij vorm en inhoud aan ons geloof

De Opstandingskerk herbergt een gemeente waarin dienen van God, omzien naar de medemens en omzien naar Christenen centraal staan. Dit zijn de 3 pijlers van de gemeente en zo willen wij graag vorm en inhoud geven aan ons geloof.

Zondagse kerkdienst Opstandingskerk

Kerkdiensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst. In onze kerkdiensten eren wij God om wie Hij is en wat Hij doet. Dit doen we door samen te zingen en te bidden. We lezen uit de bijbel en luisteren naar Gods woord.

Meekijken

De kerkdiensten worden opgenomen. Voor leden en belangstellenden, met een speciale inlogcode, is het mogelijk de diensten thuis live mee te beleven of later terug te kijken. In de opname worden de teksten en liederen getoond.  De diensten worden op dit moment via YouTube gestreamd voor. Gemiddeld duurt een kerkdienst ongeveer een uur. 

Bijbelonderwijs jeugd

Jeugd

Kinderen hebben een belangrijke plek in onze gemeente. We vinden het belangrijk om Bijbelonderwijs te geven aan de jongeren. Voor alle leeftijden wordt dat georganiseerd. Daarnaast worden zij volop betrokken bij alle activiteiten in en om de kerk.

Meedoen met activiteiten

Meedoen

Doordeweeks zijn er tal van activiteiten, voor jong en oud, in De Opstandingskerk of bij de mensen thuis. Denk aan Bijbelstudies, commissies, onderlinge hulp of ontmoetingen. Al die dingen dragen bij aan onze gemeente en geven vorm en inhoud aan ons geloof. Ook jij kunt daaraan meedoen!

Meer weten over geloven?

Wil je meedoen met ons, of heb je vragen over de Bijbel, over God of over geloven!