Skip to main content
Activiteiten Opstandingskerk Brunssum Treebeek

Activiteiten

Kerk zijn midden in de samenleving

Vanuit onze Bijbelse opdracht om goed voor onze naasten te zorgen, en dragen wij als kleine gemeente daar waar wij kunnen mee aan het welzijn van die naasten in onze plaatselijke samenleving. 

Voedseluitdeelpunt Opstandingskerk

Voedseluitdeelpunt

Iedereen is welkom voor een kop koffie en ontmoeting

Elke vrijdag worden er in samenwerking met Kom en Zie Helpcenter voedselpakketten uitgedeeld. We zijn in 2019 begonnen om ook in Brunssum pakketten uit te delen. Mensen kunnen zich in Schinnen aanmelden. Daar wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een voedselpakket.

Wekelijks worden op diverse locaties voedsel ingezameld. Daarnaast is er in Schinnen ook een moestuin. Gezond en vers voedsel zijn heel belangrijk. De visie van het helpcenter is om mensen zelfredzaam te maken. Op vrijdag wordt er tussen 16:00 en 17:30 uitgedeeld. Het voedseluitdeelpunt vindt je onder in ons kerkgebouw De Opstandingskerk. Te bereiken via de achteruitgang van de Kerk. Iedereen is welkom om een kopje koffie te komen drinken en elkaar te ontmoeten.

We vinden het zelf erg mooi om door middel een voedsel uitdeelpunt mensen te helpen. Daarnaast is het ook heel fijn goede contacten te hebben met de Kom en Zie gemeente en de Resound Parkcity Church. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen meer bereiken.

Mocht je etenswaren willen doneren, of je hulp nodig hebben, of willen meehelpen, dan horen we dat graag.

Kleldingwinkel Opstandingskerk

Kledingwinkel

Kleding voor jong en oud

Om de twee weken wordt er een kledingwinkel opgebouwd onder in de grote zaal. Kleren voor jong en oud, man of vrouw. Daarnaast ook kledingaccessoires. De opbrengsten van de verkopen komen ten gunste van het Helpcenter. Kleding voor jong en oud. Daarbij elke maand weer nieuwe collectie. Het is mogelijk te pinnen en contant te betalen.

Kleding inbrengen

Mocht je zelf nog goede kleding over hebben om te doneren houden we ons aanbevolen. Deze kleding kan je elke vrijdag tussen 16:00 en 17:30 komen langs brengen. Het is ook mogelijk kleding bij de Kom en Zie Kerk in de kledingcontainer te werpen.